loader

Sivilcelere iyi gelen Naturava cilt bakım setleri

Sivilcelere iyi gelen Naturava cilt bakım setleri

Sivilcelere iyi gelen Naturava cilt bakım setleri

Sivilce bir diğer ismi ile akne, genellikle ergenlik dönemi ile başlayan ve otuz kırk yaşlarına kadar sürebilen bir cilt problemlidir. Cildimizin orta tabakasında yer alan yağ salgılayan kanalların çeşitli nedenler ile tıkanması sonucu meydana gelmektedirler. Bu nedenler arasında hormonal düzensizlik, beslenme, çevresel ve genetik faktörler etkili olabilmektedir. Sivilcelerin ilerlemesi veya fazlaca yayılması durumunda cilt doktorlarına başvurarak ilaçların krem ya da ağızdan alınan formları kullanılmak durumunda kalınmaktadır. Problem bu kadar ilerlemeden, cildinizin güzelliğini muhafaza edebilmek için cilt uzmanlarının tavsiyeleri doğal ürünlerin tercih edilmesidir. Sivilcelere iyi gelen naturava cilt bakım setleri bu ürünlerin başında gelmektedir, tamamen doğaldır ve kimyasal bir bileşen içermez.

Sivilcelerle mücadelede etkili naturava cilt bakım setleri arasında yer alan sivilce seti geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Bu setin içerisinde bir adet aktif karbonlu kekik ve çay ağacı yağı ilaveli sabun, bir adet içeriğinde birçok farklı yağ ilavesi ile (jojoba, buğday, üzüm çekirdeği, çay ağacı, shea yağı ve Hindistan cevizi yağları gibi) hazırlanmış olan su bazlı  50cc krem ve bir adet temizleyici ve sıkılaştırıcı 100cc doğal tonik bulunmaktadır. Tüm bu doğal ürünler sayesinde cildinizin yağı ve kiri absorbe edilerek derinlemesine bir temizlik sağlanır, içeriğindeki doğal antiseptik yağlar sayesinde sivilceler kurutulmaya çalışılır. Aynı zamanda cildinize  bakım yapılır ve temizlenen cilt gözeneklerinin küçülmesine yardımcı olunur.

Sivilcelere iyi gelen cilt bakım setleri ve bunun yanı sıra diğer ürünlerimiz arasında yer alan sivilce kremi de cilt problemlerinize getirdiğimiz doğal çözümlerimizden bir diğeridir. Su bazlı olan sivilce kremimiz içerisinde jojoba yağı, çay ağacı yağı, karanfil yağı, kantaron yağı, havacıva yağı ve biberiye yağı gibi yağlar bulunmaktadır. Sivilcelerin cildimizde oluşmasına sebep olan iltihap seviyesinin kontrol altında tutulabilmesi için vücudumuz sitokin üreten enzimlerin çalışmasını sağlar. Bu enzimlerin daha sağlıklı bir şekilde çalışmasını desteklemek için sivilce kremimizin içine ayrıca çinko oksit ilavesi de yapılmıştır. Cilt bakım setlerimiz ve sivilce kremlerimizin doğal bitkisel bileşenleri sayesinde, cildiniz sivilcelere karşı çok daha güçlü bir savunmaya sahip olmaktadır.