Uygun
Hammaddeler

60,00

200TL üzeri ücretsiz kargo

ROUCOU OIL

Güney Amerika'ya özgü Annatto, Achiote veya Urucum adıyla da bilinen Roucou Ağacının meyve tohumlarının sıkılmasıyla elde edilen bir yağdır.

Güneşin tohumları olarak adlandırılan ROUCOU Yağı UV ışınlarınlarına karşı foto-koruma,anti -oksidan,anti-radikal ve doğal renklendirici özellikleri  ile güneş bakım ürünlerinin vazgeçilmezi haline gelmiştir.Daha verimli güneş kremleri formule edebilmek için aktif içerikli hammadde olarak piyasaya sürülmüştür.

Kozmetik endüstrisi için aktif bir maddedir ve tek başına kullanılmamaktadır.

Özellikler
. Antioxidant
. Photokoruma
. Yatıştırıcı
. Kanamayı durduran
 
Kozmetik Kullanım
 
-          Güneş ve güneş sonrası bakım
-          Korunma bakımı
-          Kendi kendine bronzlaşma
-          Nemlendirici ürünler
-          Yağlar , kremler, jeller, emülsiyonlar
 
Kullanım Bilgileri
 
-          Emülsiyon  : %1 ila 8
-          Kuru Yağlar   : %5 ila 23
-          Güneş Bakımı :  % 1 ila 23
-          Güneş jelleri :  < %1
 
Maksimum tavsiye edilen  konsantrasyon  :  %23
Kozmetik endüstrisi için aktif bir maddedir.  Yalnız kullanmayınız

INCI Name: Helianthus annuus seed oil, Caprylic/Capric triglyceride, Bixa orellana seed extract, Tocopherol


Bu hammadde Ecocert listesine kayıtlıdır. Doğal ve Organik Ecocert’in standartlarına göre onaylanmış kozmetik formülasyonlarda kullanılabilir.

 

Hammaddeler
/
ROUCOU OIL 20ML