loader

Egzamaya İyi Gelen El Sabunu Tavsiyesi

Egzamaya İyi Gelen El Sabunu Tavsiyesi

Egzamaya İyi Gelen El Sabunu Tavsiyesi

El Yapımı Doğal Kozmetik Sektörü son dönemde hızlı bir şekilde gelişen, müşteri potansiyele yükseliş trendinde olan bir sektör olarak karşımıza çıkmaktadır. Söz konusu durumun en büyük nedeni olarak ise, etrafımızı saran kimyasal maddelerin sayısının her geçen gün artıyor olması ve bu artışın artık insan sağlığına zarar verecek boyutlara ulaşmasıdır. Bu duruma en sık verilen örneklerden biri ise bir cilt rahatsızlığı olan egzama hastalığıdır. Doğal olmayan her türlü sabun, losyon, parfüm, deterjan gibi ürünlerin cildimizde sebep olduğu bu sıkıntını önüne geçebilmek için egzemaya iyi gelen el sabunu tavsiyesi isteğinde tüm sabunlarımız gibi tamamen doğal olan aynı sefa sabunumuz ön plana çıkmaktadır.

Sadece egzemaya iyi gelen sabun tavsiyesi olarak değil, ayrıca ciltteki, mantar, kaşıntı, pullanma problemleri için de tavsiye edilen aynısefa sabunumuz, yüzde yüz soğuk yöntem ile üretilmekte olup, paraben, sles, sls ve sülfat içermez. Özellikle saç derisinde stres ya da cilde zararlı kimyasallar içeren şampuanların sebep olduğu egzama rahatsızlıkları için, aynısefa sabunumuzla saçlarınızı iyice köpürtüp 10-15 saniye bekledikten sonra yapacağınız güzel bir durulama ile saç diplerinizde oluşmuş olan egzema ve mantarlı deriyi iyileştirmeye başlayabileceksiniz. Ürünümüz hiçbir kimyasal içermediği için, saç derisinde ya da sabunun temas ettiği herhangi bir bölgede herhangi bir cilt problemine yol açmayacağı gibi, var olan sıkıntıları da en ivedi şekilde iyi etmeye başlayacaktır.

Cildinde egzama problemi yaşayan müşterilerimiz için, egzemaya iyi gelen sabun tavsiyesi hususunda yardımcı olabileceğimiz ve önerebileceğimiz bir diğer ürünümüz ise içinde çam katranı, ardıç katranı, hint yağı ve çam terebentini gibi maddeler bulunduran katran sabunumuzdur. Yine aynısefa sabunumuzda olduğu gibi yüzde yüz soğuk yöntem ile bitkisel yağlardan üretilen sabunumuzum kullanımı da aynısefa sabunumuza benzemektedir. Tek farkı köpürtüldükten sonra saçlı deride biraz daha kısa bir süre bekletilerek durulanmaya başlanacak olmasıdır. Katran sabunumuz sadece egzama rahatsızlığı için değil ayrıca sedef, mantar, sivilce, akne, saç dökülmesi ve kepek gibi problemlere yönelikte kullanımı önerilen ürünümüzdür. İçerisinde hiçbir kimyasal bulundurmamakla birlikte, cilt sağlığınız için kullanımı tavsiye edilmektedir.