loader

Cildi Güzelleştiren Zeytinyağlı Sabun

Cildi Güzelleştiren Zeytinyağlı Sabun

Cildi Güzelleştiren Zeytinyağlı Sabun

Birçoğumuz, bebeksi cilt ikilemesini duymuşuzdur. Bu ikilime aslında bir gerçeği vurgulamaktadır. Bebeklerin pürüzsüz ve son derece güzel kokuya sahip olan ciltleri, hepimizin korumak isteyip, çoğumuzun korumayı başaramadığı bir durumdur. Naturava Kozmetik olarak bizler bu güzelliği koruyabilmek için ürettiğimiz sabun, cilt bakım setleri ve kremler ile siz değerli müşterilerimize destek olmak için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Cildi Güzelleştiren Zeytinyağlı Sabun bu konuda hepimizin aklına gelen ilk çözümlerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Kurumuş ve çatlamış cildi dinlendiren, canlı ve taze bir görünüm almasına yardımcı olan, cilt yaralarının daha hızlı iyileşmesini sağlayan zeytinyağı en doğal cilt losyonu olarak tarih boyunca tavsiye edilmiş ve çokça kullanılmıştır.

Cildi Güzelleştiren Zeytinyağlı Sabun kullanımının cilde sağladığı en önemli katkılardan biri cildin derinlemesine temizlenmesine yardımcı olmasıdır. Zeytinyağı, içeriği sayesinde cildin derinliklerine rahatlıkla nüfus edebilmekte, emilmekte ve cilde yoğun bir katkı sunmaktadır.  Naturava Kozmetik olarak, bizler de aktif karbon sabunu, aynısefa sabunu, biberiye sabunu gibi birçok sabun çeşidimizde, tonikler ve cilt bakım kremlerimizde bu doğal mucizeyi soğuk sıkım olarak kullanmaktayız. Bu sayede, tüm ürünlerimizin cilde daha rahat bir şekilde nüfus edebilmesini sağlamakta ve ürünlerin etkisini artırabilmekteyiz. Bu etkiler arasında, egzema tedavisi, akne ve sivilcelerin kurutulup temizlenmesi, gözeneklerin küçültülmesi, siyah noktaların en aza indirilmesi ve cildin pamuksu bir dokuya kavuşması gibi sonuçlar yer almaktadır.

Doğal zeytinyağının vücudumuza sağladığı mucizevi faydalar aslında saymakla bitmeyecek kadar fazladır. Bunlar arasında en önemlilerine dikkat çekecek olursak, doğum çatlaklarının giderilmesinde gösterdiği faydayı, kuru ve çatlamış ciltleri yenileme özelliğini, içeriğinde bulunan doğal A, D, E ve K vitaminleri sayesinde hücrelerin yenilemesini sağladığını, kırılan tırnakların sertleşip güçlenmesine katkı verdiği, saç diplerinde meydana gelen kepek problemini azalttığını, ayrıca saç köklerini kuvvetlendirerek saç dökülmesini sınırladığını belirtebiliriz. İşte yukarıda saydığımız ve daha sayamadığımız bir çok sebepten ötürü, tüm doğal ürünlerimizin vazgeçilmez bileşenlerinden biri olarak zeytinyağı karşımıza çıkmaktadır. Cildi Güzelleştiren Zeytinyağlı Sabun ve diğer zeytinyağlı ürünlerimiz ile siz değerleri müşterilerimizin cilt problemlerini azaltmak için çalışmaya devam ediyoruz.