loader

Naturava Ortam Kokusu Özellikleri Nelerdir?

Naturava Ortam Kokusu Özellikleri Nelerdir?

Naturava Ortam Kokusu Özellikleri Nelerdir?

Naturava Ortam Kokusu Özellikleri Nelerdir sorusunun cevabını vermeden önce ortam kokusu nedir sorusuna cevap vermekte fayda var. Ortam kokusu, piyasada çeşitli formlarda müşterilere sunulmaktadır. Bu formlar arasında sprey şeklinde plastik şişeler içerisinde satılan ortam kokuları ilk akla gelen çeşitlerdendir. Naturava Kozmetik olarak firmamız ortam kokusunun bir diğer formu olan uçucu yağların eklenmesi ile oluşturulmuş sıvı formda ve cam kaplarda muhafaza edilen ortam kokularını üretmektedir. Ürettiğimiz ortam kokularının, bulunduğu yere en iyi şekilde kokuyu yayması için kaliteli bambu çubukları kullanmaktayız. Zira ortam kokusunun kalitesini en iyi şekilde ortama yansıtabilmesi için bambu çubuğunu doğallığı ve kalitesi son derce önemli bir rol oynamaktadır. 

Naturava Ortam Kokusu Özellikleri Nelerdir sorusu ile ilgili olarak ürettiğimiz doğal uçucu yağlardan oluşan beş çeşit ürünümüz bulunmaktadır. Bu ürünler Orcide Flower, Magnolia Cher White Rose, Patchouli Oda Kokusu ve Mango Oda Kokusu’dur. Her biri birbirinden farklı aromalara sahip ve ortamda çeşitli atmosferler oluşturabilen ortam kokularıdır. Firmamız tarafından üretilen ortam kokularının en önemli özelliği, içerisinde bulunan uçucu yağların yoğunluğu ve kullanılan her bir bambu çubuğunun kalitesidir. Ortam kokusuna kimliğini veren her bir uçucu yağ, distilasyon yani damıtma metodu ile en sağlıklı şartlarda bitkisinden çıkarılmakta ve kokusunu vereceği ürüne eklenmektedir. Ortam kokusuna batırılan her bir bambu çubuğunun ise doğallığı sayesinde, koku ortama uzun süre dağıtılabilmektedir. 

Naturava Ortam Kokusu Özellikleri Nelerdir başlığı ile ilgili olarak birde çeşitli ortam kokularının vücudumuzda oluşturduğu çeşitli etkilerden bahsedebiliriz. Örneğin konsantrasyon problemi yaşayan kişiler için ortam kokusunun değiştirilmesi gerçekten çok ciddi faydalar sağlayabilmektedir. Temiz hava ile tazelenmiş bir odaya zencefil ve biberiye yağları ile etkinleştirilmiş olan bir ortam kokusu koyarsanız bu problemin ortadan kalkacağını rahatlıkla gözlemleyebilirsiniz. Gergin ve yoğun iş tempolarında bulunan kişilerin ise çalıştıkları ortamda ya da evlerinde rahatlatıcı ve sinirleri gevşetici özelliği yüksek olan patchouli, papatya, karanfil yağları ile zenginleştirilmiş ortam kokularını tercih etmelerini önerebiliriz. Solunum sisteminizi rahatlatmak amacınız var ise bu durumda tercihiniz lavanta, okaliptüs nane yağları ile üretilmiş ortam kokuları olmalıdır.